Hoppa till sidans innehåll

Seriematch: Sunvära SK-Oskarströms BK 4-11


Då var fjärde matchen spelad, denna gång på Sjöaremossen. Matchen spelades söndag kväll kl 20.45. -10 grader, snöfall och blåst var vad vädergudarna bjöd på denna söndag kväll.

 

Ovädret speglade också Oskarströms spel den första kvarten. Vi spelade pojklagsbandy vilket inte var vad vi pratade om innan matchen. Rädslan att förvalta bollen och hålla den inom laget var vårt fall då Sunvära gick fram till 2-0. Vi reste oss dock och malde oss tillbaka i matchen och gick fram till 2-4 i pausvilan. Dock var spelet inte bra från Oskarströms sida. Många bollar gick utanför målramen och även innanför, men där stod en Oskarströmsbekanting ivägen med många bra räddningar. Det var John Eliasson som visade sig från sin bästa sida och höll nere siffrorna för "sitt" Sunvära.

 

I pausvilan bestämde vi oss för att hålla i bollen mer och spela runt den i laget. Spelet blev något bättre när vi dessutom hade medvind. Ett par lyrbollar samt långa utkast resulterade i mål och Oskarström kunde gå segrande ur matchen med 4-11.

 

Bästa spelare på plan var målvakten John Eliasson, numera spelande för Sunvära SK. Många högklassiska räddningar som gjorde att resultatet inte blev mer än 4-11.

 

Vi kan konstatera att vi är svårstoppade i år, även när vi spelar riktigt dåligt har vi en förmåga att få in ett par bollar och på så vis rycka i matcherna. I snitt har vi gjort 10 mål per match och släppt in 4.

 

Nästa match är mot Torup på Annandagen. Denna spelas på Torulund. Tyvärr har Oskarström 7-8 spelare borta denna gång så det blir till att kämpa ordentligt för att inte gå poänglös från denna klassiska match.

Uppdaterad: 20 DEC 2010 19:36 Skribent: Peter Ludvigsson

Postadress:
Oskarströms BK - Bandy
Claes Holmqvist, Rönnvägen 7
31330 Oskarström

Kontakt:
Tel: 03561517
Fax: 03549481
E-post: claesholmqvist48@hot...

Se all info