Hoppa till sidans innehåll

Seriematch: Frillesås BK-Oskarströms BK 6-3


Idaq var det de gröna från norr som stod för motståndet. Bortamatch mot Frillesås BK på Sjöaremossen. Dagen till ära var det mildgrader och regnet hängde i luften, redo att falla ner på oss bandyspelare.

 

Matchen som startade 1 timme försenad tog Frillesås komandot över. De radade upp två frilägen som lyckligtvis inte resulterade i mål utan bara sköna blåmärken på målvakten. Tillslut blev ett friläge till straff för FBK och den sköts tursamt i mål via målvaktens skridsko. Oskarström gjorde 1-1 ganska omgående och det var match igen. Tyvärr rann ett friläge igenom och FBK kunde göra 2-1 innan domaren blåste halvtidsvila. Tilläggas bör att OBK missade en straff i första halvlek.

 

Efter paus ryckte FBK och gick upp till 5-1 ganska omgående. En delikatess var en petning på straff som resulterade i mål. Oskarström reducerade till 5-2 och 5-3 på en målvaktstavla av FBK-s målvakt. FBK gjorde tyvärr 6-3 och släckte hoppet för OBK.

 

Det märktes att matchen var en tidig seriefinal. Många smällar utdelades och FBK lyckades bäst i antalet sådana. Att medvetet gå in och knätackla vid flera tillfällen hör inte till bandyn och detta skapade stor irritation på planen så klart. Tyvärr klarade inte en av domaren av att hålla en bra nivå på matchen. Inte så konstigt kanske när han själv säger "jag är inte här för att döma"....... Han hade domardräkt och visselpipa i munnen för er som undrar. Men man kan undra vad han gjorde där, förra årets tränare i FBK. Dock skyller vi inte förlusten på domaren!

 

Nu går vi vidare och ser fram emot nästa hemmamatch mot Sunvära på söndag.

Uppdaterad: 08 JAN 2011 23:29 Skribent: Peter Ludvigsson

Postadress:
Oskarströms BK - Bandy
Claes Holmqvist, Rönnvägen 7
31330 Oskarström

Kontakt:
Tel: 03561517
Fax: 03549481
E-post: claesholmqvist48@hot...

Se all info