Hoppa till sidans innehåll

Div. 1 kval: Oskarströms BK-Torups BK 5-3


Efter förra veckans tråkigheter då Kareby inte kom till spel stod nu 14 hungriga krigare på isen i Oskarström och ville göra processen kort med Torup. Det höll i 15 minuter och 2-0 till Oskarström. Sedan vände Torup på matchen och gick till halvtidsvila med 2-3 efter två flippermål och en straff. Detta var inte alls vad vi kommit överens om. Det var 14 slagna krigare som gick till omklädningsrummet i pausen.....

 

Tränare Jon höjde rösten ett par hack i omklädningsrummet och förklarade ett och annat som tyvärr är oskrivbart i referatformat, men alla som var där inne förstod vad han menade och vi lovade varandra att gå ut i andra halvlek och spela vårt spel och göra allt för att vända matchen.

 

Andra havlek startade i ungefär 70 000 watts motljus då stolen stod riktad rakt mot Oskarströmsspelarna. Som målvakt såg man absolut ingenting! Men detta fick inte stoppa oss utan det är bara att gilla läget och hoppas att inga höjdbollar trillar in.

 

Oskarström tog nu tag i spelet och kvitterade ganska omgående. Helt plötsligt började spelet fungera och vi gick upp i ledning till 4-3 och hade lyckats vända matchen. Vi fortsatte vår press och gjorde också 5-3 innan domarna blåste av matchen.

 

Rent krasst skulle vi inte legat under i paus. Hade vi spelat ut som vi gjorde i andra halvlek och förvaltat våra chanser borde vi vunnit mycket större. Men så är det i bandyn, när det dessutom är derby knyter det sig lätt. Dessutom är Torup ett lag som vill vinna mot oss till varje pris men som inte lyckades med det i någon av våra tre matcher denna säsong.

 

Veckan som följer är det träning två ggr för att på söndag åka till Ale Surtes fina hall och där försöka besegra dem så att spänningen i div. 1 kvalet fortsätter till sista omgången. Vad som händer med den ospelade matchen mot Kareby vet vi ingenting om ännu. Återkommer så fort besked ges.

 

Tack till den fina publik som idag hejade fram Oskarström till en ny seger. Ni hörs under hela matchen och det betyder mycket för oss i laget, ni sporrar oss!

Uppdaterad: 12 FEB 2011 21:12 Skribent: Peter Ludvigsson

Postadress:
Oskarströms BK - Bandy
Claes Holmqvist, Rönnvägen 7
31330 Oskarström

Kontakt:
Tel: 03561517
Fax: 03549481
E-post: claesholmqvist48@hot...

Se all info