Hoppa till sidans innehåll

Div. 1 kval: Oskarströms BK-Frillesås BK 3-4


Då var serien avslutad, och tyvärr förlorade vi sista matchen på ett soligt Strömvallen. Dessutom hade vår fan-club tagit med sig banderoller dagen till ära. Trots detta lyckades vi inte vinna mot ett välspelande Frillesås.

 

Första 15 minuterna i första halvlek dominerade Oskarström. Vi gick upp till en 3-0 ledning med mål av bl.a. Joel Eliasson (normalt sett målvakt, men har praktiserat som utespelare sista matcherna). Det var hans första dessutom och en riktigt slägga rakt upp i nättaket, framspelat av den outtröttlige Kjell "Gunde Svan" Hagström som åkte 90 meter i fullt blås för att släppa bollen till Joel. Bra jobbat av Joel och Kjell.

 

Som vanligt slappnar vi av när vi leder, och 3-0 blev snabbt 3-4 innan domaren blåste av halvleken. vi tappade allt spel och tillät Frillesås spela ut och det gjorde de med bravur och det är bara att gratulera dem när de kommer ikapp och förbi ett sådant underläge.

 

Vi gick ut i andra halvlek och lovade oss att spela som vi tränat och faktum är att vi lyckades ganska bra. Fredrik Andersson gick ner på backplats då Björn Nilsson tvingades utgå och gjorde det mycket bra. Fredrik styrde och ställde med stor pondus och såg till att laget inte sjönk ner i målvaktens knä.

 

Med två man mindre (Mattias Andersson fick också utgå efter ett rapp över knät) under andra halvlek vilket innebar att vi tappade två forwards så är sista 45 minuterna av denna match helt godkända. vi kämpade och slet för varandra och jag tycker vi skall vara stolta över matchen, trots förlust. Frillesås behöver vi inte skämmas över att förlora mot.

 

Serien är slut, och så även mina referat. Nästa år ser jag matcherna från sidan och fokuserar på att träna våra målvakter istället. jag tackar för den fina presenten och den skall smaka bra vid något väl valt tillfälle.

Uppdaterad: 26 FEB 2011 19:56 Skribent: Peter Ludvigsson

Postadress:
Oskarströms BK - Bandy
Claes Holmqvist, Rönnvägen 7
31330 Oskarström

Kontakt:
Tel: 03561517
Fax: 03549481
E-post: claesholmqvist48@hot...

Se all info