Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Svenska Bandyförbundet


Sveriges P17-landslag är världsmästare efter en fantastisk insats i lördagens VM-final där man besegrade Ryssland med 4-2.
 
Det blev inget svenskt VM-guld på hemmaplan i Söderhamn. Ryssland blev nämligen för svåra för P15-landslaget i en sannerligen välspelad final under lördagen.
 
Sveriges P17-landslag gjorde en stabil insats i lördagens semifinal i Uljanovsk. Kazakstan besegrades med 6-0 och nu väntar Ryssland i final.
 
Det svenska P15-landslaget är klart för VM-final på hemmaplan i Söderhamn. Det står klart efter fredagskvällens semifinalseger med 8-1 (4-1) mot Finland.
 
Det blev rysk seger med 6-3 i fredagens gruppfinal mot Ryssland inför 1 800 åskådare i Volga Sport Arena, Uljanovsk.
 
Det svenska P15-landslaget tog under fredagsförmiddagen en planenlig seger i VM-gruppspelets sista match i Söderhamn. Detta då USA besegrades med 11-0 (6-0).
 
Blågult skakade av sig torsdagens kryssmatch mot Norge och besegrade Finland med 5-1 under fredagsförmiddagen.
 
Det svenska P15-landslaget fick en tung avslutning på premiärdagen av VM-turneringen i Söderhamn. Detta då Ryssland vann torsdagskvällens möte med 5-1 (1-0).
 
Torsdagskvällens gruppspelsmatch mellan Sverige och Norge slutade oavgjort, 3-3.
 
Det svenska P15-landslaget fick en kanonstart på VM i Söderhamn under torsdagen. Detta då Finland besegrades med klara 7-2 (2-0).
 
Det blev storseger i torsdagens VM-premiär i Uljanovsk - Sverige vann med hela 10-0 mot Kazakstan.
 
Sedan 2011 har Sparbanken Lidköping Arena varit spelplats för Svenska Cupen för herrar. Nu är ett nytt treårsavtal tecknat, som innebär att cupen spelas i Lidköping även 2018-2020.
 
Under tisdagskvällen avgjordes finalen i Skol-SM. Segrare blev Voxnadalens gymnasium från Ovanåker, som besegrade Birger Sjöberggymnasiet från Vänersborg med 5-2.
 
Efter årets finaler på Studenternas hyllades säsongens bästa spelare och domare på Uppsala slott.
 
Sverige imponerade i dubbellandskampen mot Finland som avgjordes i Uppsala på söndagen och måndag.
 

Postadress:
Oskarströms BK - Bandy
Claes Holmqvist, Rönnvägen 7
31330 Oskarström

Kontakt:
Tel: 035-61517
Fax: 035-49481
E-post: claesholmqvist48@hotmail.com

Se all info